Be Healthy

Φέρε την άσκηση στα… μέτρα σου!

Φέρε την άσκηση στα… μέτρα σου!

Έχεις σίγουρα ακούσει πολλές φορές πως η διατροφή πρέπει να συνδυάζεται με γυμναστική για να πετύχει. Πολλοί επιμένουν πως είδαν αποτέλεσμα μόνο με σκληρή γυμναστική και πως είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξεις πραγματικά τρόπο ζωής.

Τι μπορείς να κάνεις όμως αν δεν σου αρέσει η γυμναστική;

Αρχικά, μην αγχώνεσαι. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική για την πορεία του διατροφικού σου ταξιδιού, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

Ας δούμε πώς μπορείς να εντάξεις την κίνηση στην καθημερινότητά σου, χωρίς να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει.

#1

Δοκίμασε! Μήπως απλά δεν έχεις βρει το είδος γυμναστικής που σου αρέσει πραγματικά; Η γυμναστική δεν είναι μόνο όργανα ή pilates. Υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές γυμναστικής αυξημένης ή ήπιας έντασης, ομαδικά ή ατομικά. Μπορεί απλώς να μην έχεις ανακαλύψει το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει!

#2

Κάνε μια βόλτα! Το περπάτημα είναι ένα είδος ήπιας άσκησης που έχει πολύ μεγάλο όφελος στην υγεία μας. Μια ανοιξιάτικη βόλτα, μοναχικά είτε με παρέα, βοηθά το σώμα και το μυαλό μας να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα. Το σώμα μας έχει φτιαχτεί για να κινείται, γιατί να μην το κινήσουμε ανακαλύπτοντας όμορφες διαδρομές στη γειτονιά μας;

#3
Βρες παρέα! Μπορεί η γυμναστική να σου φαίνεται βουνό όταν πρέπει να μπεις μόνη σου στη διαδικασία, αλλά τι θα έλεγες να δοκιμάσεις με παρέα; Θα μοιράζεστε στιγμές, θα κινητοποιείτε ο ένας τον άλλο και θα βλέπετε πρόοδο μαζί!

#4

Θέσε στόχους και βρες κίνητρα! Η αλήθεια είναι πως όσο πιο πολύ γυμνάζεσαι, τόσο πιο καλά θα νιώθεις. Σωματικά και ψυχολογικά, η γυμναστική μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα! Θέσε μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους και κινητοποιήσου! Όσο βλέπεις πρόοδο, σίγουρα θα θέλεις να συνεχίσεις.

#5

Διασκέδασε! Συνόδευσε την άσκησή σου, όποια και αν επιλέξεις, με μουσική! Χόρεψε, κινήσου, εκτονώσου!

#6

Γίνε μέλος μιας ομάδας! Υπάρχουν πολλές ομάδες αθλημάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, από ποδηλασία μέχρι ομαδικά προγράμματα χορού. Η συμμετοχή στην ομάδα θα σε κινητοποιήσει. Οι αθλητικές ομάδες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάνεις μερικές εβδομαδιαίες προπονήσεις.

#7

Αντάμειψε τον εαυτό σου! Κάνοντας κάτι με συνέπεια, είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, ακόμη και αν αυτό που κατάφερες σου φαίνεται μικρό και ασήμαντο. Αν εκπλήρωσες τον στόχο της ημέρας, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται, μην ξεχάσεις να επαινέσεις τον εαυτό σου για την πολύ καλή δουλειά.

#8

Στη διαδρομή σου για την απώλεια κιλών ή τον έλεγχο βάρους, η άσκηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι, που καλό είναι να το κάνεις με την ψυχή σου και όχι μόνο επειδή πρέπει.

Σε αυτή τη διαδρομή ξέρεις ότι έχεις και τα προϊόντα Body Sculpt Slimming Tabs και Body Sculpt Slimming Gel από την Becalm.

Το Body Sculpt Slimming Tabs είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει στην απώλεια και στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Μέσα από έναν προηγμένο μηχανισμό δράσης και έναν μοναδικό συνδυασμό τριών δραστικών συστατικών θα συμβάλλει στην προσπάθειά σου με μοναδικά αποτελέσματα.

Θα το βρεις σε συσκευασία 90 δισκίων (για χρήση ενός μήνα) σε φυσικά και online φαρμακεία. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση και από το eshop μας!

Το Body Sculpt Slimming Gel  είναι ένα καλλυντικό gel που μειώνει πόντους, συσφίγγει και σμιλεύει το σώμα. Αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης και ανάπτυξης στην Ελλάδα, με κλινική έρευνα που καταδεικνύει την αποτελεσματικότητά του.

Θα το βρεις σε συσκευασία 200 ml, σε φυσικά και online φαρμακεία. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση και από το eshop μας!

Shop the story

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.