Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, με απευθείας κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και την ευκολία που σας προσφέρει το web banking και κάνετε την πληρωμή σας από την άνεση του χώρου σας, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα.

ALPHA BANK:

IBAN: GR3501401730173002330001367

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR7701720720005072109386625

Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλείσθε να βάλετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα έχετε λάβει στο e-mail σας.

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε μεταφορά από άλλη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαραίνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα.

Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής μας εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που επιλέξατε. Η επιπλέον επιβάρυνση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι μόνο 1,90 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία με την χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης μας τράπεζας ALPHA BANK. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας. Υποστηρίζουμε κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, κλπ όλων των τραπεζών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.
Μετάβαση στο περιεχόμενο