Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

  • Πριν από την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας.
  • H επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του και να πληρούνται προϋποθέσεις επιστροφής (π.χ. το προϊόν να μην έχει να ανοιχθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση).
  • Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται η εταιρεία και με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία Courier, το δέμα δεν θα παραλαμβάνεται (εκτός κι αν είναι με χρέωση αποστολέα).
  • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

 Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: 

BECALM A., Διομήδους 2, Βριλήσσια, Τ.Κ 15235

 Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός 24 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.