About us

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΣΤΗΝ BECALM!

"Πάθος για φυσικά συστατικά. Εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στις νέες τεχνολογίες. Αγάπη και φροντίδα σε ό,τι κάνουμε. "

Είναι στη φύση μας να δημιουργούμε προϊόντα για μια καλύτερη ζωή, κάθε μέρα!

Είμαστε η BECALM. Μια ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Όπως λέει και το όνομά μας θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που χαρίζουν ισορροπία, ηρεμία, υγεία, ομορφιά, ευεξία.
Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, που απαντούν σε κάθε ανάγκη για μικρούς και μεγάλους.

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Το όραμά μας:

Τα προϊόντα μας να βρίσκονται πρώτα στην προτίμηση των καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Και παράλληλα να αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και σύμμαχο των ιατρών και των φαρμακοποιών, και μαζί τους να κάνουμε πάντα το καλύτερο για εσάς.

Η αποστολή μας:

Να συμβάλουμε στη διατήρηση της καλής υγείας, ευεξίας και ομορφιάς των καταναλωτών, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, πρωτοποριακών και αποτελεσματικών προϊόντων υγείας και φροντίδας, πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ & ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.

Τα προϊόντα μας:

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα, μια συνειδητή επιλογή για τη στήριξη της ελληνικής δραστηριότητας που απορρέει από τις εταιρικές αρχές και τις αξίες μας.

Φροντίζουμε ώστε όλα τα προϊόντα μας:

  • Να έχουν φυσική σύνθεση, ώστε να προσφέρουμε υψηλής αποτελεσματικότητας και ασφάλειας προϊόντα, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή.
  • Να μην περιέχουν συνθετικά συστατικά που μπορούν να έχουν βλαβερές συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου.
  • Να είναι αποτέλεσμα τεχνογνωσίας που βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και εργαστηριακή έρευνα.
  • Να απαντούν αξιόπιστα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των γιατρών και συμβούλων υγείας για την περίθαλψη των ασθενών τους.
4-LEFT IMAGE

Οι άνθρωποί μας:

Σε κάθε μας κίνηση δείχνουμε σεβασμό τόσο σε σας τον τελικό καταναλωτή όσο και στους ιατρούς και τους επιστήμονες υγείας, με στόχο πάντα να καλύπτουμε τις ανάγκες και των δύο. Οι άνθρωποί μας συνδυάζουν τη γνώση και την εμπειρία με τη δημιουργικότητα και την άμεση αναγνώριση καινοτόμων συστατικών και τεχνολογιών.

Ιδρυτές και στελέχη, είμαστε άνθρωποι με αγάπη στον τομέα της υγείας και της βελτίωσης της ζωής του ανθρώπου, με την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία να μας οδηγούν σε κάθε μας βήμα. Η μακρόχρονη εμπειρία μας σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες του φαρμακευτικού και καταναλωτικού κλάδου μας έχουν μάθει πάνω από όλα να είμαστε αληθινοί και πιστοί στις αξίες μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η επιχειρηματική επιτυχία και η ανάπτυξή μας βασίζονται στους ανθρώπους μας. Έτσι η στρατηγική και η κουλτούρα της εταιρίας μας εστιάζουν σε αυτούς καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε τους ικανότερους ανθρώπους, ώστε να διασφαλίζουμε τη συνεχή επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων και προτεραιοτήτων.

Επενδύουμε συστηματικά στη διαρκή εξέλιξη και γνώση των στελεχών μας με συνεχείς εκπαιδεύσεις και εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα μας. Σκοπός μας, να ενισχύουμε την αφοσίωσή τους στον πελάτη και στις ανάγκες του και κάθε μέρα όλοι να γινόμαστε καλύτεροι.

Θέλουμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Για να απαντάμε στην ανάγκη σας για υγεία, ευεξία, ομορφιά.

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.