Tips

Θέλεις να χάσεις κιλά; Να κάποιες μικρές διατροφικές αλλαγές για σπουδαία αποτελέσματα!

Θέλεις να χάσεις κιλά; Να κάποιες μικρές διατροφικές αλλαγές για σπουδαία αποτελέσματα!

Αναμφισβήτητα ακόμα και μικρές αλλαγές στη ζωή μας μπορούν να δώσουν σπουδαία αποτελέσματα, ιδίως στη διαδρομή μας για την απώλεια βάρους. Δεν χρειάζεται πάντα να παίρνουμε δραστικά μέτρα, που στην ουσία ούτε τα αντέχουμε, ούτε τα ακολουθούμε.

Οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα είναι σταθερές, μπορούν να μας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

 Ας δούμε λοιπόν κάποιες ιδέες για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε νέες διατροφικές συνήθειες που θα μας κάνουν καλό σε όλα τα επίπεδα.

Ας οργανωθούμε!

Στη φάση αλλαγής των διατροφικών μας συνηθειών, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η προετοιμασία. Για αυτό “εξοπλιζόμαστε” με υγιεινά τρόφιμα και σνακ, φρούτα που μας αρέσουν και λαχανικά. Έτσι αν αυτά βρίσκουμε μέσα στο ντουλάπι μας αυτά θα φάμε, αφήνοντας απέξω τις γρήγορες και ανθυγιεινές επιλογές.

Διαβάζουμε τα θρεπτικά συστατικά!

Πάντα βοηθάει να ξέρουμε τι μας προσφέρει το καθετί που τρώμε. Για αυτό προτιμάμε να αγοράζουμε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως πολύσπορα προϊόντα, όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Και επιλέγουμε άπαχη πρωτεΐνη για τα τρία βασικά γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό).

Αγαπάμε τα προϊόντα ολικής άλεσης!

Τα προϊόντα ολικής άλεσης έχουν υψηλή διατροφική αξία. Μακαρόνια, ρύζι, ψωμί, φρυγανιές ολικής άλεσης θα μας δώσουν περισσότερα θρεπτικά στοιχεία και θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε χορτάτες πιο εύκολα και για περισσότερη ώρα.

Ξεκινάμε με σαλάτα!

Ακολουθώντας αυτή τη συμβουλή, γεμίζουμε θρεπτικά συστατικά από την αρχή του γεύματος, και αφήνουμε λιγότερο χώρο για ανθυγιεινές επιλογές. Δοκιμάστε το!

Ενυδατωνόμαστε!

6-8 ποτήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τεράστιο όφελος στην υγεία μας! Μην τα αμελείτε! Προμηθευτείτε το πιο ωραίο γυάλινο μπουκάλι και να το έχετε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τρώμε όταν πεινάμε (στ’ αλήθεια)!

Αν τρώμε όταν πραγματικά πεινάμε και όχι όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να γεμίσουμε ένα “κενό”, ελέγχουμε την τροφή που καταναλώνουμε και το φαγητό μας αφορά στη βιολογική μας ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί.  Την ίδια στιγμή αυτό μας κρατάει μακριά από μη υγιεινές επιλογές και δεν νιώθουμε και ενοχές όταν τρώμε πραγματικά όταν πεινάμε.

Τρώμε σωστά!

Καθόμαστε να φάμε το γεύμα μας σε τραπέζι, ή έστω σε καθαρό και οργανωμένο χώρο, ακόμα κι αν τρώμε χωρίς παρέα! Έτσι συγκεντρωνόμαστε στο φαγητό σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας σε τηλεόραση, υπολογιστή ή κινητό. Με τον τρόπο αυτό «εκπαιδεύουμε» τον εαυτό μας να τρώει συνειδητά!

Στη διαδρομή σου για την απώλεια κιλών ή τον έλεγχο βάρους μπορείς να βρεις και εσύ δικά σου κόλπα και μυστικά.

Ένα από αυτά είναι και το Body Sculpt Slimming Tabs από την Becalm. Ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει στην απώλεια και στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Mέσα από έναν προηγμένο μηχανισμό δράσης και έναν μοναδικό συνδυασμό τριών δραστικών συστατικών θα συμβάλλει στην προσπάθειά σου με μοναδικά αποτελέσματα.

Το Body Sculpt Slimming Tabs θα το βρεις σε φυσικά και online φαρμακεία, σε συσκευασία 90 δισκίων (για χρήση ενός μήνα) και μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση και από το e-shop μας!

Shop the story

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.