How To

Στη διαδρομή για την απώλεια κιλών, αυτά είναι τα 5 πρώτα βήματα!

Στη διαδρομή για την απώλεια κιλών, αυτά είναι τα 5 πρώτα βήματα!

Η απώλεια βάρους και η εμφάνιση δεν απασχολούν μόνο εσένα, αλλά άπειρο κόσμο εκεί έξω, έτσι δεν είναι;  Συχνά οι περισσότερες από εμάς συγκρινόμαστε με τους γύρω μας και αυτό μας απογοητεύει, προσπαθούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα γρήγορα και χωρίς τη βοήθεια ειδικών, ακολουθούμε δίαιτες express, που το μόνο που κάνουν είναι να μας εξαντλούν και να μας αποθαρρύνουν. Όλα αυτά ακόμα κι αν φέρουν αποτέλεσμα, αυτό κρατάει σίγουρα για λίγο.

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να αφήσουμε πίσω άκαρπες προσπάθειες που μας απογοητεύουν; Μα πιο πολύ από όλα πώς ξεκινάμε για να έχουμε ένα σωστό υγιές βάρος, το ιδανικό βάρος για εμάς, όχι για τους άλλους.

Η απάντηση είναι μια: Να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας. Να τους ξαναδούμε κατάματα και να κάνουμε 5 πρώτα μικρά και απλά βήματα για να τους εκπληρώσουμε.

  1. Βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους

Αυτό θα μας βοηθήσει να τους πετύχουμε πιο εύκολα. Το να χάσουμε δεκαπέντε κιλά σε ένα μήνα είναι ένας στόχος αντικειμενικά ανέφικτος και λανθασμένος.

Εάν ωστόσο «απλώσουμε» χρονικά τη στοχοθεσία μας στον ένα χρόνο, θέτοντας μικρότερους στόχους στη διάρκεια του έτους, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε, πιθανώς και νωρίτερα!

Ακόμη, μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας μικρά δώρα, κάθε φορά που πετυχαίνουμε ένα μέρος της “διαδρομής” μας προς τον τελικό μας στόχο. Αυτό μας δίνει κίνητρο για να προχωρήσουμε παρακάτω και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

  1. Μαθαίνουμε τι χρειάζεται το σώμα μας!

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, έχει τις δικές του ανάγκες και αδυνατίζει ή παχαίνει διαφορετικά από άλλα σώματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε όταν ξεκινάμε την αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών είναι να μάθουμε και να καταλάβουμε πλήρως τι χρειάζεται το σώμα μας για να φτάσει στον τελικό στόχο.

Για αυτό για βρίσκουμε έναν ειδικό επιστήμονα. Έναν διατροφολόγο κατά κύριο λόγο που θα μας κατευθύνει, θα μας μάθει πράγματα που δεν ξέρουμε για το σώμα και τις δικές μας ανάγκες ή αντοχές, θα μας δώσει σαφείς οδηγίες και θα μας βοηθήσει να θέσουμε σωστούς στόχους.

  1. Οργανωνόμαστε!

Καμία διαδικασία στοχοθεσίας δεν έχει αποτέλεσμα χωρίς οργάνωση. Βλέπουμε το διατροφικό πλάνο μας, συγκεντρώνουμε τα υλικά που χρειαζόμαστε, φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας και κάνουμε προετοιμασία για την εβδομάδα που ακολουθεί. Έτσι είναι πιο δύσκολο να παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας.

  1. Κρατάμε μια ρουτίνα

Βάζουμε στην καθημερινότητά μας ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα μας βοηθήσει στην απώλεια κιλών ή τον έλεγχο του βάρους μας. Επιλέγουμε το Body Sculpt Slimming Tabs από την Becalm. Ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει στην απώλεια και στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Mέσα από έναν προηγμένο μηχανισμό δράσης και έναν μοναδικό συνδυασμό τριών δραστικών συστατικών θα συμβάλλει στην προσπάθειά σου με μοναδικά αποτελέσματα.

Όμως δεν το ξεχνάμε. Το παίρνουμε κάθε μέρα, 3 φορές την ημέρα, για ένα τρίμηνο τουλάχιστον καθημερινά βάσει των οδηγιών.

  1. Οπτικοποιούμε τους στόχους μας

Φτιάχνουμε ένα moodboard με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε όταν φτάσουμε το στόχο μας: μπορεί να είναι ένα ταξίδι για παράδειγμα ή κάτι που θέλουμε να αγοράσουμε. Γεμίζουμε ένα moodboard με φωτογραφίες από ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε, διάφορα στυλ που μας αρέσουν, τις τάσεις που μας ταιριάζουν, χρώματα που μας αρέσουν και συνθέτουμε το δικό μας πλάνο μόδας.

Το να βλέπουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, μας βοηθάει να συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στη διαδικασία. Γιατί δεν είναι το να φορέσουμε τα τέλεια ρούχα. Είναι να νιώσουμε ξανά καλά με το σώμα μας.

Το Body Sculpt Slimming Tabs θα το βρεις σε συσκευασία 90 δισκίων (για χρήση ενός μήνα) σε φυσικά και online φαρμακεία. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση και από το e-shop μας!

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν υποκαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.         

Shop the story

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.