Be Healthy

Έχει η σωστή διατροφή ημερομηνία λήξης;

Έχει η σωστή διατροφή ημερομηνία λήξης;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην απώλεια βάρους; Τι ξεχωρίζει σε εκείνους που χάνουν βάρος μια για πάντα και τι λείπει από όσους μένουν στο φαύλο κύκλο «χάνω – παίρνω» κιλά;

Η απάντηση είναι μια: η συνήθεια, η νοοτροπία, ο τρόπος ζωής.

Τι είναι αυτό που κάνουμε το λάθος;

Επηρεασμένοι από τη κουλτούρα της δίαιτας, αντιμετωπίζουμε τη διατροφή σαν μια προσωρινή κατάσταση. Η μορφή της απόφασης που παίρνουμε είναι: «Θα κάνω τόσους μήνες διατροφή για να χάσω Χ κιλά». Όταν λες στον εαυτό σου πως μια δίαιτα είναι απλά μια προσωρινή διαδικασία για να χάσεις βάρος, τότε τι γίνεται όταν σταματήσεις τη δίαιτα;
Μόλις περάσει αυτή η περίοδος, που βγαίνουμε από το μικρόκοσμο της διατροφής μας και επανερχόμαστε στις προηγούμενες συνήθειές μας, είναι απόλυτα λογικό να πάρουμε πίσω και τα κιλά που χάσαμε. Το βασικό «πρόβλημα» με αυτόν τον τρόπο σκέψης, είναι πως καλλιεργεί μέσα μας το αίσθημα του προσωρινού και φυσικά πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής και να χάσουμε τα Χ κιλά. Αυτή η βιασύνη οδηγεί πολλές φορές στην επιλογή ακραίων διατροφικών περιορισμών με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε για την ολοκλήρωση όπου θα μπορούμε «επιτέλους να φάμε ό,τι και όσο θέλουμε» κάτι που εντείνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα του προσωρινού.

Τι είναι αυτό που πρέπει να «δούμε» διαφορετικά;

Πώς θα γίνει αυτό;

Με το να αντιμετωπίζουμε την ισορροπημένη διατροφή ως τρόπο ζωής. ‘Έτσι, δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Το ιδανικό είναι να συνεχίσεις να τρέφεσαι υγιεινά και μετά το πέρας του διατροφικού προγράμματος που θα έχεις πετύχει το επιθυμητό νούμερο στη ζυγαριά.

Αν επανέλθεις στις διατροφικές συνήθειες που είχες πριν, είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ότι το βάρος σου θα αυξηθεί ξανά. 

Ένα άτομο που θα πετύχει το στόχο του και θα τον διατηρήσει, θα μείνει δηλαδή στο επιθυμητό του βάρος, δεν βλέπει τη διατροφή ως κάτι προσωρινό που πρέπει να υπομείνει κάποιους μήνες για να χάσει μερικά κιλά.

Αντιθέτως, επενδύει σε διατροφικές συνήθειες. Μικρές και σταθερές αλλαγές στην καθημερινότητα που θα εντάξει στη ρουτίνα του και θα γίνουν τρόπος ζωής του.
Μια διαδικασία χωρίς ημερομηνία λήξης που θα διαρκέσει για πάντα!

Επενδύουμε σε μακροπρόθεσμες καλές συνήθειες.

Για να παραμείνει κάποιος υγιής και σε υγιές βάρος, η διατροφή του πρέπει να είναι μόνιμα ισορροπημένη, όχι για μόνο για δύο-τρεις μήνες.

Παράλληλα, μπορεί να χρειαστεί και… εξωτερική βοήθεια. Και να τη βρει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Body Sculpt Slimming Tabs. Ένα καινοτόμο προϊόν, που συμβάλλει στην απώλεια και στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Mέσα από έναν προηγμένο μηχανισμό δράσης και έναν μοναδικό συνδυασμό τριών δραστικών συστατικών θα συμβάλλει στην προσπάθεια διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους με μοναδικά αποτελέσματα.

Το Body Sculpt Slimming Tabs θα το βρεις σε συσκευασία 90 δισκίων (για χρήση ενός μήνα) σε φυσικά και online φαρμακεία. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση και από το e-shop μας!

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν υποκαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.

Shop the story

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.