Love Info

Συχνές ερωτήσεις για το Emecalm

Συχνές ερωτήσεις για το Emecalm

Τι είναι το Emecalm;

Το Emecalm είναι σιρόπι και αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση από την ναυτία και τον εμετό. Αντιμετωπίζει το σύμπτωμα της ναυτίας σε μια μεγάλη γκάμα περιπτώσεων και γι αυτό είναι απαραίτητο στο φαρμακείο κάθε σπιτιού.

Συνιστά μία αποτελεσματική λύση για τους ενήλικες και ταυτόχρονα εξαιρετικά ασφαλή λύση για παιδιά άνω των 2 ετών.

Διατίθεται στα φαρμακεία σε Ελλάδα και Κύπρο, σε 2 συσκευασίες: φιάλη των 120 ml & συσκευασία με 6 φιαλίδια (μονοδόσεις) των 10 ml.

Πώς δρα το Emecalm;

To Emecalm ανακουφίζει αποτελεσματικά τη ναυτία.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις του στομάχου που μπορούν να προκαλέσουν εμετό.

 Είναι το Emecalm ασφαλές;

Το Emecalm είναι ασφαλές για εγκύους, παιδιά και ενήλικες. Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, αντιισταμινικα, parabens, αλκοόλ, ασπιρίνη ή καφεΐνη. 

Μπορεί το παιδί μου να πάρει Emecalm;

To Emecalm είναι αποδεδειγμένα ασφαλές για παιδιά από 2 ετών και άνω. Διατίθεται σε γεύση κεράσι που είναι εύκολα αποδεκτή και αρέσει στα μικρά παιδιά.

Στην συσκευασία αναγράφεται η ενδεδειγμένη δοσολογία για τα παιδιά.

 Σε τι διαφέρει το Emecalm από τα άλλα προϊόντα;

To Emecalm δεν ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων, δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία και είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση του λόγω της φυσικής του σύνθεσης

Κατά τη δράση του ομαλοποιεί τη γαστρική κινητικότητα και ηρεμεί το στομάχι. Δεν είναι αντιόξινο και αντιμετωπίζει συγκεκριμένα το σύμπτωμα της ναυτίας και του εμετού.

Πολλές φορές για την πρόληψη της ναυτίας και του εμετού, χρησιμοποιούνται αντιισταμινικά φάρμακα, τα οποία δρουν στο νευρικό κεντρικό σύστημα και ανακόπτουν τις νευρικές μεταδόσεις, ενώ προκαλούν συμπτώματα ζάλης όταν χρησιμοποιούνται.  Το κύριο μειονέκτημα αυτών των φαρμάκων είναι ότι δημιουργούν υπνηλία και καταστολή.

Μπορώ να πάρω Emecalm ενώ είμαι έγκυος;

To Emecalm δεν ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων, δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία και είναι απόλυτα ασφαλές για τις εγκύους λόγω της φυσικής του σύνθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ζητήστε τη συμβουλή του γυναικολόγου σας.

Shop the story

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.